måndag 4 augusti 2008

Du och jag och 5 stjärnor




1000 tonåringar och ledare i tält - mycke regn och flytande kläder i en del yttertält. Garaget är torkrum och skeppet sovsal inatt men humöret är på topp, för de allra flesta! Kvällen avslutades med en konsert med Du och Jag som fick hela skeppet att både sjunga och gunga. Med 200 driftiga ledare så kan alla föräldrar vara lugna, dom har kontroll!!
5 stjärnor fick campingen efter klassificeringen idag! Det är nya villkor vid klassificeringen och efter en genomgång av alla ytor på campingen fick vi betyget 5 stjärnor av 5 möjliga!! För att behålla dem till 2010 måste vi dock bygga en fullsortimentsbutik eller kanske en pool. Men idag och 2009 är vi en 5-stjärnig camping!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Skippa tanken på pool och gör en riktigt bra butik. Annars är ni bäst!

Fotograferande Maria sa...

Gullbranna camping är bäst!! Er förtjänst som jobbar där. Kul att få det i betyg med. Passar på att tacka för den intressanta sommarnatten och den FANTASTISKA kvinnofukosten förra veckan! Kram Maria

Anonym sa...

Grattis Gullbrannagården!!
Håller med Helen Fr Ljungsbro: Skippa tanken på pool och gör butiken bättre !!

Anonym sa...

grattis gullbranna äntligen femstjärnit det har vi väntat på. håller med de övriga satsa på en bättre butik än en pool

Anonym sa...

Gullbranna är bra men kan bli bättre.
För oss som tältar finns det kvar att göra.
Klart att ni ska satsa på en butik.
Varför inte bygga nytt servicehus vid Bäckalyckan? Det som ligger längst upp är ju fantastiskt! Synd bara att man inte hamnar där med tält. (Om man inte har ett litet tält och bara är en familj)
Bäckalyckan är aldeles utmärkt för tält. Vi bodde där en vecka förra året.
Bra med eluttag till kyllådan och mobilladdning.
Öka gärna antalet uttag oxå.
Med nytt servicehus där blir det oxå nära till skeppet.

Hoj är livet!

Anonym sa...

Ja! Äntligen! Ni är verkligen värda fem stjärnor. Och butik är det ni ska satsa på. Som långliggare med barn känns det bra och lugnt att det inte säljs och serveras sprit här! Det får ni en sjätte stjärna för!!!

Anonym sa...

Ja, håller med! en sjätte stjärna för att det inte serveras sprit!!!
Vi hoppas bara att säsongsavgiften inte höjs mer på ett par år! Smärtgränsen nåddes vid senaste höjningen som var för stor på en gång.

Anonym sa...

Det var ju riktigt kul med 5 *****
Som medarbetare i GF så lyssnade jag med några vad de tyckte borde förändras. Då var det just den arma stackars butiken och receptionen som lyftes fram. Jag var inne en kväll, (behövde lite bröd)och lite bröd var just det som fanns kvar ca kl 19 på kvällen
3 tim kvar till stängningsdags. 1 st matbröd. Nån gav förslaget att flytta lekparken o bygg en ny butik på den ytan och med automatik blir alltså receptionen mer än dubbelt så stor. Det är lite jobbigt o trångt även där när trycket på campingen är som störst.
ex 15 pers i kö för in o utcheck o folk som vill boka bangolf eller
bara inhämta info skulle gå att stukturera upp bättre.
SEN var det resturangens logistik som kom upp. Alla som ska betala hämta mat, kaffe mm ska trängas på samma yta framför kassan. Den otroligt långa väntetiden för att få en beställd pizza är tyvärr också återkommande åsikter.
När festivaler o större arr pågår
så skulle det behövas ett enkelt men funktionellt kök vid lägergården för dom tältande där.
Matlagnings, disk o kylmöjlighet för medhavd mat vore kanon.
Lycka till i förbättringsprocessen