torsdag 9 oktober 2008

93 nya stolar!


Höstsolen lyser klart varje dag på Gullbranna-gården denna vecka. Kanske är det så även på andra platser i vårt land. Denna vecka har trädgårds-möbler plockats bort, gräsmattor klippts men även lite städning har gjorts. Anita och Majvor är supernöjda med sin elbil. Men det blir kanske för få steg i stegtävlingen..?

Onsdagskvällen hade Halmstad Rotaryklubb styrelsemöte i Bäckasalen. Torleif Nordgaard och Lars Hassellöf var först på plats. Uppgiften som president i Halmstad Rotaryklubb är ett spännande, och mycket intressant uppdrag, tycker undertecknad. Barnhemmet i Thailand diskuterades samt lite nya idéer där den yrkeskompetensen som finns inom klubben ska kunna användas för att vara till hjälp i olika sammanhang. Styrelsemöte är alltid intressant.

Nu är det nio år som Harry har bott på Gullbrannagården I den i särklass största husvagnen på campingen bor Harry året runt. Ett mycket gott alternativ till en lägenhet i stan. 93 stolar har han hjälpt oss klä om till kyrkans lilla sal, det blir riktigt snyggt. Tänka sig att det döljde sig en tapetserare bakom lastbilschauffören, det visste vi inte!

Inga kommentarer: