lördag 13 juni 2009

Strängmusikdagar och styrelsemöte





Fem dragspel, en mandolin, en gitarr var några av instrumenten som användes under dagen och kvällen när det var strängmusikdagar på gården. Sommarens första samling började med härlig strängmusik under ledning av Hans Andersson och Gunnar Melkstam. Inger och Marie-Loise, bildade tillsammand med Hans och Gunnar en kvartett som också gladde alla på lördagskvällen i kyrkan. Nu var det andra året som det var strängmusikdagar, fullsatt kyrka med besökare fick höra att nu är det tradition, det gläder mig!!

SAM-styrelsen hade möte under hela lördagen. Efter lunch var det gemensamt med SAU-styrelsen som också hade sitt möte förlagt till gården under samma tid. Undertecknad utlovade sol när det regnade vid ankomsten. Cirka klockan 15 kommer den och vid kaffet 15.10 njöt alla av solen och den blå himlen medan kaffe intogs på uteserveringen. Campare och konfirmander är också gäster på gården men följ oss så kommer mer info och bilder.
Lekbåten var mer än godkänd tyckte styrelseledamöterna i SAU:s styrelse.

1 kommentar:

Anonym sa...

Birgitta Petersson kl. 07:38 den den 14 juni
Tack för igår! Det är alltid trevigt att komma till Gullbrannagården. Regnet öste ner, på sina håll, när vi åkte mellan Halmstad och Ljungby. Nu ser vi fram emot en solig och kul midsommar på gården!